Suoritamme erilaiset märkäpuhallus- ja pesutyöt Keski-Suomen alueella

TORBO MÄRKÄPUHALLUS

Torbo märkäpuhallusjärjestelmä on markkinoiden edistyksellisin puhallusjärjestelmä. Kalustollamme päästään puhaltamaan aina 60 metrin korkeuteen asti.

Suuri etu torbo märkäpuhalluksessa on se, että suojaus vähänee radikaalisti pölyttymyyden vuoksi. Myös puhallusjätteen määrä minimoituu, koska laitteisto vie jopa 70% vähemmän puhallusainetta verrattuna normaaliin hiekkapuhallukseen.

Torbo märkäpuhallus laitteistolla saa puhallettua niin hienot kuin järeimmätkin puhallukset. Esimerkiksi torbo märkäpuhallus on ylivoimainen graffitien poisto töihin sen tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden vuoksi. Torbolla pystyy puhaltamaan myös soodaa, vaikkakin se on tehottomampaa verrattaen hiekkaan tai lasimurskaan.

Esimerkki kohteita ovat mm. Grafiittien poisto, erilaiset likojen poistot, peltikaton maalin poisto(vahingoittamatta itse peltiä), julkisivujen puhallukset, betoniliiman poisto, autojen sekä veneiden maalipinnan puhallus, pikikoneiden puhdistus ym ym... Tämä kaikki vahingoittamatta itse pintoja.

Laitteella pystyy suorittaamaan mm. seuraavia puhalluksia:

-märkähiekkapuhallus

-lasimurskapuhallus

-lasikuulapuhallus

-kalkkipuhallus

-soodapuhallus jne...

MIKSI VALITA TORBO:
- SÄÄDETTÄVISSÄ KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE
- PUHALLUSPAINE 1-10 BAR
- KÄYTTÖ SÄÄLLÄ KUIN SÄÄLLÄ YMPÄRI VUODEN
- VÄHENTÄÄ PÖLYÄMISTÄ JOPA 95 %
- TODELLA ALHAINEN PUHALLUSAINEEN TARVE
 

MIHIN SOVELTUU:
- ENTISÖINTIKOHTEET
- PELTI- JA TIILIKATOT
- JULKISIVUT, PARVEKKEET
- BETONIN PESUT, BETONILIIMAN POISTO
- MAALIN POISTOT , TIILEN PESUT
- TEOLLISUUDEN PUHTAANAPITOON
- SISÄRAKENTEET, PALOVAHINGOT
- ASBESTITYÖT
- TERÄS- JA PELTIRAKENTEET
- TÖHRYJEN POISTOT

KUUMAVESIPESUT

Pystymme suorittamaan kuumavesipesut (max.120'C) 50 metrin korkeuteen. Kuumavesipesu on tehokas valinta rakennuksien, kattojen yms pesuille lämmitettävän veden ansiosta.