KAIKKI TASOITETYÖT MEILTÄ KOKO KESKI-SUOMEN ALUEELLE

-YKSITYISASIAKKAAT

-RAKENNUSLIIKKEET

-KUNNAT

Jätä tarjouspyyntö tasoitetöistä

VALTTIMME JA MAINEEMME TULEE LAADUSTA MISTÄ PIDÄMME KIINNI

Meidän periaate on että laadusta ei ikinä saa tinkiä. Emme ole lähteneet hintojen polkemiseen mukaan mikä takaa meille jatkossakin 100% laadukkaan tekemisen. Tämä ei tietenkään tarkoita että emme pysty takaamaan kilpailukykyistä hintaa, mutta lähtökohtana on oltava laadukas ja täydellinen jälki.

Halvin ei ole läheskään aina edullisin loppujenlopuksi. Kun otat meidät urakkaasi mukaan, saat laadukkaita toteutuksia heti alkumetreille. Hyvin tehdyt pohjatyöt varmistavat, että myös lopputuloksesta tulee korkeatasoinen. Valitse siis järkevin hinta-laatusuhde, ja vältyt ylimääräisiltä kuluilta, niin piilokuluilta kuin korjaavilta toimenpiteiltä lähitulevaisuudessa. Tasoitetyöt on merkittävä työvaihe lopputuloksen kannalta, ja siihen kannattaa panostaa.

Tasoitetyöt Jyväskylästä ja Saarijärveltä käsin koko Keski-Suomeen

Olemme erikoistuneet tasoitetöihin ja tämän hetkisellä nuorella tasoiteporukalla on jo yli vuosikymmenen kokemus erilaisista tasoiteurakoista. Aina omakotitaloista museokohteisiin.


Meidän periaate on suorat ja virheettömät seinät sekä katot. On ilo tehdä jälkeä minkä voi tyytyväisenä luovuttaa eteenpäin. Käytössämme on vain parhaat materiaalit sekä työmenetelmät.

  • Levytalot

  • Kivitalot

  • Kerrostalot

  • Palvelukeskukset

Kiinnostuitko tasoituspalvelustamme? Jätä meille tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevan lomakkeen avulla! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse