PUULATTIAT UUDENVEROISIKSI LATTIOIDEN HIONNALLA Jyväskylän alueella

Jätä tarjouspyyntö tasoitetyöstä

Keski-Suomen Talomaalaus Oy hioo lattiasi upeaan kuntoon Saarijärveltä käsin koko Suomen alueella. Teemme puulattiahionnat pitkällä kokemuksella ja ammattitason työvälineillä, jopa naapurimaassa asti. Hiottu lattiapinta voidaan lakata tai petsata haluamallasi sävyllä tai vaihtoehtoisesti voimme säilyttää puunvärin kirkkaalla lakalla. Pidä siis kiinni arvokkaan puulattian tuomasta lämpimästä tunnelmasta tilaamalla puulattian hionnan meiltä!

Puulattiasta tulee huolehtia

Puulattia kannattaa hioa ja lakata ajoissa. Kulunut lakka päästää pesuveden läpi ja näin lattiaan jää ikävät tummat jäljet. Tämä lisää hiontakustannuksia, koska lattia on hiottava syvemmälle. Puulattian hionta on puhdasta ammattilaisen työtä. Ammattitaitoisesti hiottu ja lakattu puulattia on kaunis, naarmuton sekä pitkäikäinen. Meiltä tilattu puulattian hionta kestää varmasti aikaa, käyttöä sekä katseita!

Epoksi- ja maalilattiat

Teemme myös epoksimaalauksia sekä normaaleja lattiamaalauksia. Varmistamme maalin / pinnoitteen varman pysyvyyden oikeilla pohjatöillä sekä valitsemme oikeat aineet lattiaasi.

Tarvitsetko puulattioiden hiontaa? Jätä meille tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevan lomakkeen avulla! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse