PUULATTIAT UUDENVEROISIKSI LATTian HIONNALLA Jyväskylän ja koko keski-suomen alueella

Jätä tarjouspyyntö tasoitetyöstä

PUULATTIODEN HIONNAT

Keski-Suomen Talomaalaus Oy hioo lattiasi upeaan kuntoon Saarijärveltä käsin koko Suomen alueella. Teemme puulattiahionnat pitkällä kokemuksella ja ammattitason työvälineillä, jopa naapurimaassa asti. Hiottu lattiapinta voidaan lakata tai vahata haluamallasi sävyllä tai vaihtoehtoisesti voimme säilyttää puunvärin kirkkaalla lakalla. Pidä siis kiinni arvokkaan puulattian tuomasta lämpimästä tunnelmasta tilaamalla puulattian hionnan meiltä! Meillä on käytännön kokemus noin 60 lattian hionnasta, joten voit olla varma, että saat miellyttävän lopputuloksen. Autamme mielellämme lattianhiontaa koskevissa kysymyksissä.

Parketti- tai lankkulattiasta ei tule luopua

Mikä olisi mukavampi jalkojen alla kuin jämerä puulattia. Parkettilattia, lankkulattia tai mikä tahansa muu puulattia kannattaa hioa ja lakata kuitenkin ajoissa. Kulunut lakka päästää pesuveden läpi ja näin lattiaan jää ikävän tummat jäljet, mutta usein nämä saadaan ammattihionta kalustolla hiottua pois. Puulattian hionta on puhdasta ammattilaisen työtä. Ammattitaitoisesti hiottu ja lakattu puulattia on kaunis, naarmuton sekä pitkäikäinen. Meiltä tilattu puulattian hionta kestää aikaa, käyttöä sekä katseita!

Epoksi- ja maalilattiat

Teemme myös epoksimaalauksia sekä normaaleja lattiamaalauksia. Varmistamme maalin / pinnoitteen varman pysyvyyden oikeilla pohjatöillä sekä valitsemme oikeat aineet lattiaasi.

Tarvitsetko puulattioiden hiontaa? Jätä meille tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevan lomakkeen avulla! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse