Täyden palvelun maalausliike, joka tarjoaa maalaukset omakotitaloista kerrostaloihin

Pyydä tarjouspyyntö!

Meiltä ammattitaitoiset  talojen maalaukset Jyväskylästä ja Saarijärveltä käsin koko Keski-Suomeen.

Olemme täyden palvelun maalausliike. Tämän hetkisellä henkilöstöllämme on yli vuosikymmenen raudanluja kokemus alasta. Olemme tehneet kohteita aina uudiskerrostaloista arvokiinteistöihin. Osaamisemme kärki on levy- ja kivitalojen tasoitus sekä maalaustöissä, kesällä taas paino siirtyy ulko- ja kattojenmaalauksiin. Kun valitset meidät voit olla varma tyytyväisestä ja asiakasläheisestä palvelusta. Laatu ja lopputulos on meille kaiken lähtökohta.


Käytämme vain parhaimmaksi todettuja materiaaleja sekä opastamme asiakasta muummoassa maalien ja sävyjen valinnassa. Hinnoittelemme kohteet tapauskohtaisesti. Tarjouksen voi kysyä puhelimitse tai sähköpostilla.

Laajat maalaustyöt sisälle ja ulos

Palvelemme asiakkaita muun muassa seuraavien ulkomaalaus- ja kattomaalauspalveluidemme avulla:

  • Ulkomaalaukset

  • Kaikki sisämaalaukset

  • Tiilikattojen maalaukset

  • Peltikattojen maalaukset Alateksti

  • Kattojen pesut

Mikäli sinun tarvitsemaasi palvelua ei löydy listastamme, ota meihin ihmeessä yhteyttä! Voimme varmasti auttaa myös sinua, sillä yllä mainittu lista ei ole täydellinen.

MEILTÄ ULKOMAALAUKSET KOHTEESEEN KUIN KOHTEESEEN

Me kerromme rehellisesti millaisen käsittelyn juuri teidän seinänne vaativat, vai onko jo liian myöhäistä maalaukselle. Ulkoseinien maalaus onnistuu useammalta, mutta työ monesti vaatii paljon muutakin kuin pelkkää maalaamista. Pohjatyöt ovat tärkeässä osassa lopputuloksen kannalta. 


Ulkomaalaus on paljon työläämpää kuin helposti osaisi ajatella. Me tiedämme, mitä maalaustyöt sekä pohjatyöt vaativat, jotta lopputulos kestää seuraavat vuodet.

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä meille tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevan lomakkeen avulla! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse