Tasoitetyöt ja maalaus

Täydellisen siloiset seinät koko keski-suomen alueella

Keski-Suomen Tasomaalaus Oy on erikoistunut maalaus- ja tasoitetöihin. Teemme kohteita yhtälailla rakennusliikkeille, taloyhtiöille, kaupungeille, yksityisasiakkaille jne.

Toteutamme maalaus- ja tasoitekohteet kerrostaloista aina omakotitaloihin. Olivat ne sitten uusia- tai saneerauskohteita. Neuvomme myös mielemme jos teillä on kysyttävää esimerkiksi olisiko katto parempi tehdä siloiseksi vai suihkuttaisimmeko siihen röpelöpinnan. 

Hoidamme urakat sovitulla aikataululla sekä siististi. Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. Kun saamme tehdä pintaa josta asiakas on tyytyväinen, niin se tekee myös meidät tyytyväiseksi.

Ulkomaalaukset ja julkisivupinnoitukset

Me kerromme rehellisesti millaisen käsittelyn juuri teidän seinät vaatii vai onko jo liian myöhäistä maalaukselle. Ulkoseinien maalaus varmaan onnistuu useammalta, mutta työ monesti vaatii paljon muutakin kuin pelkkää maalaamista. Pohjatyöt ovat tärkeässä osassa lopputuloksen kannalta. Lisäksi ulkomaalaus on paljon työläämpää mitä helposti osaa ajatella. Me tiedämme mitä ulkomaalaus sekä pohjatyöt vaatii, jotta lopputulos kestää seuraavat vuodet.

Teemme myös julkisivupinnoituksia mistä meillä on pitkä kokemus. Me neuvomme teitä valitsemaan oikean pinnan taloonne tai jos tarvitsette apua vanhan pinnan uusimiseen autamme mielellämme.

Myös katon maalauksessa pohjatyöt ovat erittäin tärkeässä roolissa. Varmistamme että kattosi on puhdas ja asianmukaisessa kunnossa ennen pintamaalausta, jotta katolle saadaan mahdollisimman pitkä elin ikä. Peltikatolle saa kuumavesipesulla, oikeilla pohjatöillä ja maalaamisella helposti 20 vuotta lisää ikää.

Huom! Jos peltikatosta on entinen maali tai pinnoite alkanut irrota isommilta osin, varmin ja oikeastaan ainut 100% keino on puhaltaa entinen maali kokonaisuudessa pois katosta. Se onnistuu meidän torbo suihkupuhallus kalustolla. Torbon oman toiminnan sekä ruostesuoja inhibilaattorin avulla puhallus onnistuu peltiä vaurioittamatta. Lisäksi pohjamaalaamme AINA paljaalla pellillä olevat kohdat pintamaalin tartunnan varmistamiseksi.

Palvelujamme ovat mm.

  • Sisä- ja ulkomaalaukset
  • Tasoitetyöt
  • Julkisivupinnoitukset
  • Kattojen maalaukset sekä pesut
  • Kuumavesipesut

Ota yhteyttä Keski-Suomen Tasomaalaukseen ja pyydä tarjous maalaus- tai tasoitetyöstä Keski-Suomessa.