Tasoitetyöt ja maalaus

Täydellisen siloiset seinät koko keski-suomen alueella

Keski-Suomen Tasomaalaus Oy on erikoistunut maalaus- ja tasoitetöihin. Käytämme kohteissamme aina parhaita työtapoja ja tekniikoita. 

Hoidamme urakat sovitulla aikataululla sekä siististi. Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. Kun saamme tehdä pintaa josta asiakas on tyytyväinen, niin se tekee myös meidät tyytyväiseksi.

Ulko- ja kattojen maalaukset

Olemme erikoistuneet ulkomaalauksiin sekä kattojen maalauksiin. Nykyään suuri ongelma on irtoavat pinnoitteet/maalit katosta. Olemme tarttuneet tähän ongelmaan ja meillä on tarjota ainut peltiä vahingoittamaton puhallusmenetelmä mitä markkinoilla on. Puhallusaineeksi käy niin lasimurska kuin hiekkakin, kohteesta riippuen. KATSO lisää torbo märkäpuhallus osiosta.

Me kerromme rehellisesti millaisen käsittelyn juuri teidän seinät vaatii vai onko jo liian myöhäistä maalaukselle. Ulkoseinien maalaus onnistuu useammalta, mutta työ monesti vaatii paljon muutakin kuin pelkkää maalaamista. Pohjatyöt ovat tärkeässä osassa lopputuloksen kannalta. Jos kyseessä on vaativampi raappauskohde niin oiva keino tähän on märkäpuhallusjärjestelmä jolla saadaan kaikki vanha maali pois pinnalta, vaurioittamatta puuta. Lisäksi ulkomaalaus on paljon työläämpää mitä helposti osaa ajatella. Me tiedämme mitä ulkomaalaus sekä pohjatyöt vaatii, jotta lopputulos kestää seuraavat vuodet.

Myös katon maalauksessa pohjatyöt ovat erittäin tärkeässä roolissa. Varmistamme että kattosi on puhdas ja asianmukaisessa kunnossa ennen pintamaalausta, jotta katolle saadaan mahdollisimman pitkä elin ikä. Peltikatolle saa kuumavesipesulla, oikeilla pohjatöillä ja maalaamisella helposti 20 vuotta lisää ikää.

Huom! Jos peltikatosta on entinen maali tai pinnoite alkanut irrota isommilta osin, ainut keino on puhaltaa entinen maali kokonaisuudessa pois katosta. Se onnistuu meidän torbo märkäpuhallus kalustolla. Torbon oman toiminnan avulla puhallus onnistuu peltiä ja sinkitystä vaurioittamatta. Lisäksi pohjamaalaamme AINA paljaalla pellillä olevat kohdat pintamaalin tartunnan varmistamiseksi.

Palvelujamme ovat mm.

  • Sisä- ja ulkomaalaukset
  • Tasoitetyöt
  • Julkisivupinnoitukset
  • Kattojen maalaukset sekä pesut
  • Kuumavesipesut

Ota yhteyttä Keski-Suomen Tasomaalaukseen ja pyydä tarjous maalaus- tai tasoitetyöstä Keski-Suomessa.