LAADUKKAAT MAALAUSTYÖT Jyväkylän alueella SISÄ- JA ULKOKOHTEISIIN!

Jätä tarjouspyyntö tasoitetyöstä

Keski-Suomen Tasomaalaus Oy on erikoistunut tasoite- sekä maalaustöihin Saarijärveltä käsin koko Keski-Suomen alueella. Käytämme kohteissamme aina parhaita työtapoja ja tekniikoita, joiden avulla saat täydellisen siloiset ja kauniit seinät.

Hoidamme urakat sovitulla aikataululla sekä siististi, sillä asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Kun saamme tehdä pintaa, josta asiakas on tyytyväinen, se tekee myös meidät tyytyväiseksi.

Monipuoliset ulkomaalaus- ja kattomaalauspalvelut

Palvelemme asiakkaita muun muassa seuraavien ulkomaalaus- ja kattomaalauspalveluidemme avulla:

  • Sisä- ja ulkomaalaukset

  • Tasoitetyöt

  • Julkisivupinnoitukset

  • Kattojen maalaukset sekä pesut

  • Kuumavesipesut.

Mikäli sinun tarvitsemaasi palvelua ei löydy listastamme, ota meihin ihmeessä yhteyttä! Voimme varmasti auttaa myös sinua, sillä yllä mainittu lista ei ole täydellinen.

Meiltä laadukkaat kattomaalaukset

Olemme erikoistuneet ulkomaalauksien lisäksi myös sekä kattojen maalaukseen, jossa nykyään suurena ongelmana ovat katosta irtoavat pinnoitteet ja maalit. Olemme tarttuneet tähän ongelmaan ja meillä on tarjota ainoa peltiä vahingoittamaton puhallusmenetelmä, mitä markkinoilla on. Puhallusaineeksi käy niin lasimurska kuin hiekkakin, kohteesta riippuen. Voit lukea tästä lisää Torbo-märkäpuhallus -osiostamme.


Myös katon maalauksessa pohjatyöt ovat erittäin tärkeässä roolissa. Varmistamme, että kattosi on puhdas ja asianmukaisessa kunnossa ennen pintamaalausta, jotta katolle saadaan mahdollisimman pitkä elinikä. Peltikatolle saa kuumavesipesulla, oikeilla pohjatöillä ja maalaamisella helposti 20 vuotta lisää ikää.


Huom! Jos peltikatosta on entinen maali tai pinnoite alkanut irrota isommilta osin, ainut keino on puhaltaa entinen maali kokonaisuudessaan pois. Se onnistuu-Torbo märkäpuhallus -kalustollamme. Torbon oman toiminnan avulla puhallus onnistuu peltiä ja sinkitystä vaurioittamatta. Lisäksi pohjamaalaamme AINA paljaalla pellillä olevat kohdat pintamaalin tartunnan varmistamiseksi.

Meiltä ammattitaitoiset ulkomaalaukset

Me kerromme rehellisesti millaisen käsittelyn juuri teidän seinänne vaativat, vai onko jo liian myöhäistä maalaukselle. Ulkoseinien maalaus onnistuu useammalta, mutta työ monesti vaatii paljon muutakin kuin pelkkää maalaamista. Pohjatyöt ovat tärkeässä osassa lopputuloksen kannalta. Jos kyseessä on vaativampi raappauskohde, niin oiva keino tähän on märkäpuhallusjärjestelmä, jolla saadaan kaikki vanha maali pois pinnalta, puuta vaurioittamatta. 


Ulkomaalaus on paljon työläämpää kuin helposti osaisi ajatella. Me tiedämme, mitä maalaustyöt sekä pohjatyöt vaativat, jotta lopputulos kestää seuraavat vuodet.

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä meille tarjouspyyntö tai muu viesti alla olevan lomakkeen avulla! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse